Horeca Coaches

"Alles is mogelijk,
Als je maar durft."

Zomer 2018

26 september 2018

Waar te beginnen? We zijn deze zomer ontzettend actief geweest bij een geweldig recreatiepark ‘Kampeerdorp de Zandstuve’. Een prachtig innoverend bedrijf met ontzettend veel facetten. Maar vooral een feest om je vakantie te vieren. Misschien niet alleen voor de gasten een feest om vakantie te vieren, maar voor ons als Horeca Coaches ook om te werken.

Het park heeft uitgebreide horecafaciliteiten met een a la carte restaurant met een prachtige kaart. Een pizzeria met heerlijke zelf gemaakte pizza’s en een zaak met een luxueus hamburgerconcept.

We hebben ons ingezet om het team te trainen en de bedrijfsleidster zo goed mogelijk te ondersteunen bij het efficiënt inzetten van de personeelsplanning, acties op touw te zetten en de dagelijkse gang van zaken te optimaliseren.

En wat een zomer was het! Met 35 graden met z’n allen keihard werken om alle gasten te voorzien van een ‘natje en een droogje’. Respect voor iedereen die, terwijl de rest van Nederland vakantie vierde, aan het werk was.

Leonie zal in de wintermaanden een aantal dagen bij het bedrijf blijven om het aankomende seizoen nog beter aan te vliegen en voorbereid te zijn op de zomer van 2019.  

Wel vinden we het goed om even stil te staan bij het afgelopen jaar. We zijn trots op wat we al bereikt hebben en kijken uit naar nieuwe dingen.

De volgende uitdagingen zijn alweer op ons pad gekomen uit alle hoeken van het land. De aankomende tijd coachen we een team bij een bedrijf in Den Haag, gaan we een bedrijfsleidster uit Harlingen persoonlijk coachen en in Ermelo een bedrijf reorganiseren.

Wij hebben er zin in!