Nieuwsarchief

Home

Help! de omzet blijft achter, waar ligt het aan?

27 mei 2019

Dit is een vraag die we vaak te horen krijgen binnen ons vakgebied. Een behoorlijk complexe vraag kan je wel zeggen.

Meer lezen

Generatiekloof?

14 november 2018

De ondernemers die wij dagelijks tegenkomen behoren meestal tot de zogenoemde ‘Generatie X’; een zelfredzame generatie met een no-nonsens mentaliteit.

Meer lezen

Wat een dag

5 oktober 2018

Laatst zijn we naar “De dag van de horecamedewerker” geweest, georganiseerd door FNV Nederland. Het was een leuke leerzame dag.

Meer lezen

Zomer 2018

26 september 2018

Waar te beginnen? We zijn deze zomer ontzettend actief geweest bij een geweldig recreatiepark.

Meer lezen

Regeren is vooruitzien

4 juli 2018

Voldoende medewerkers? Juiste beschikbaarheden? Vakantieaanvragen allemaal binnen? Roosterprogramma bijgewerkt en actueel?

Meer lezen

Who are you?

14 juni 2018

De basis van professioneel maar ook persoonlijk succes ligt in het kennen van jezelf en het begrijpen van anderen. Maar ook in het bewust zijn van de impact van je acties en gedrag op anderen.

Meer lezen

Help, de sollicitant is er

31 mei 2018

Je hebt een sollicitant ingepland om 15 uur omdat je vanaf 14 uur geen afspraken meer hebt zodat het gesprek voorbereid kan worden.

Meer lezen

Gratis quickscan

14 mei 2018

Wilt u met uw bedrijf een verfrissende professionaliseringsslag maken?

Meer lezen

Bij gebrek aan personeel werken hier mensen

19 april 2018

In vacatureteksten zie je tegenwoordig vaak de term ‘people manager’ naar voren komen. Maar wat is een people manager?

Meer lezen

Waarom horeca coaches?

6 april 2018

Dit is de vraag die Leonie en ik vaak krijgen van mensen uit onze omgeving. Het antwoord is eigenlijk heel simpel. Dit prachtige bedrijf is ontstaan uit passie voor ons vak.

Meer lezen

Broodje aap

27 maart 2018

Heerlijk die gedachte aan een lekker vers belegd broodje plus een cappuccino met goed opgeschuimde melk. Alleen hieraan denken geeft me al een blij gevoel.  

Meer lezen

Er zit een haar in mijn eten!!

15 maart 2018

Klachten komen voor in elk bedrijf. Hoe ermee om wordt gegaan is bij elk bedrijf anders. Met één klik op de knop wordt er op social media al een recensie geplaatst. Wat als gasten dreigen om een slechte recensie op de website te zetten? 

Meer lezen

Nooduitgang vrijhouden aub

8 maart 2018

Veel bedrijven zien er tegenop om een RI&E (risico-inventarisatie & -evaluatie) te maken. Vooral tijd en kennis ontbreken, ook wordt het als een kostenpost gezien.

Meer lezen

Intern of extern werven?

28 februari 2018

Wat doe je als er een manager wegvalt binnen je (horeca)bedrijf? Mogen wij hem inkoppen? Juist, een nieuwe manager zoeken buiten het eigen personeelsbestand.

Meer lezen
Home

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Copyright© Horeca Coaches 2018 

Webdesign | Web Made Easy