Horeca Coaches

"Alles is mogelijk,
Als je maar durft."

Who are you?

14 juni 2018

Wat een ongelofelijk mooi vak is de horeca toch! Je staat er niet altijd bij stil maar bedenk je eens dat er teams zijn die op sommige dagen meer dan honderden gasten helpen met een grote glimlach op hun gezicht. Op elkaar ingespeeld zijn als team is tijdens deze dagen erg belangrijk.

De basis van professioneel maar ook persoonlijk succes ligt in het kennen van jezelf en het begrijpen van anderen. Maar ook in het bewust zijn van de impact van je acties en gedrag op anderen.

Er bestaan meerdere zelfkennistesten, de ene weliswaar met meer verdieping dan de ander. Maar hoe leerzaam is het om één van deze testen uit te voeren met je team en te ontdekken wat jouw persoonlijkheidsstijl is en hoe je kan omgaan met de persoonlijkheidsstijlen van een ander.

Door even rustig de tijd te nemen voor een test ontdek je waar de kracht ligt van elk teamlid zodat je de juiste teamleden kan inzetten op de juiste posities en taken.

Dus voor alle ondernemers; investeer eens een ochtendje in het dieper ingaan op persoonlijkheidsstijlen. Dit vergroot het empathisch vermogen van de teamleden en zal leiden tot een verhoging van de efficiëntie binnen het bedrijf.

Neem contact met ons op voor meer informatie.